Logo
Извънучилищните дейности - доброволен избор в свободното време.
НОВИНИ

Християнските ценности - закрила на семейството

Християнските ценности - закрила на семейството



Игумения монахиня Минодора от манастира „Рождество на Пресвета Богородица” в село Кабиле, гостува на децата от ОДК-ЯМБОЛ по повод 21 ноември - Деня на християнското семейство и православната младеж. Монахинята естествено и непринудено поде сама разговора с децата, от който разбра до къде се простират знанията им и увлекателно ги запозна с историята за въвеждането на Света Богородица в Йерусалимския храм, която е в основата на празника. В последствие се получи активен и интересен разговор за християнските ценности. Като резултат - децата попълниха най-важните за тях добродетели в Дървото на толерантността.
Представители на Фолклорна певческа група "Зорница" към ОДК-Ямбол с ръководител Нанка Колева поздравиха майка Минодора и присъстващите ученици, учители и родители.
Всички участници във вълнуващата среща получиха подготвените от екипа на ОДК картички с пожелание от за мир, любов и разбирателство във всеки дом.
А сладкодумната майка Минодора сподели радостта си от срещата с деца – участници в извънучилищни школи и клубове в Детския комплекс и обеща отново да ни гостува.


















Designed by ATKOM EOOD