Logo
Извънучилищните дейности - доброволен избор в свободното време.
НОВИНИ

Лятна ваканционна програма 2018

Лятна ваканционна програма 2018



1. Записването на деца за Лятната ваканционна програма започва от 22 май 2017 г. със Заявление за записване.
2. В заявлението всеки родител посочва до 5 седмици /25 работни дни/, през които детето ще посещава заниманията – последователно или ръзпокъсано през месеците юни, юли и август. Това се прави, за да могат да се обхванат повече желаещи деца и за да се ползва оптимално капацитета на учебната база, която е 26 деца при двама дежурни учители.
3. Възраст на децата – участници: от 6 г., навършени в момента на записване, /прилага се копие на акт за раждане/ до 11 години, навършени през 2018 г.;
4. Всички деца-участници в клубовете, школите и формациите на ОДК-Ямбол през учебната 2017/2018 г. се приемат с предимство. За тях също важи т. 2 – 5 седмици.
5. От 25 юни 2018 г. в 8:30 часа стартира Лятната ваканционна програма, която се предоставя на децата и родителите. Ваканционната програма приключва на 24 август 2018 г.
6. При първо посещение на детето, трябва да се представи медицинска бележка от личния лекар, че детето няма здравословни проблеми. Извършва се Инструктаж по безопасност на детето и родителя.
7. Средствата от доброволната парична вноска се използват за закупуване на учебни, канцеларски, спортни материали и консумативи, познавателни и спортни игри, награди и материали за организираните прояви с децата, възнаграждения на лектори и педагози, за плодове и др.
8. Доброволната парична вноска е в размер на 4.00 лева /Решение 2 от Протокол № 4 от заседание на Съвета на настоятелите/Управителен съвет на Сдружение „Училищно настоятелство на ОДК-Ямбол“/ и се заплаща в началото на присъствения период. Тя не се губи, ако детето е заплатило, но не е присъствало и се ползва за следващ период до 24.08.2018 г.

















Designed by ATKOM EOOD