Logo
Извънучилищните дейности - доброволен избор в свободното време.
НОВИНИ

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ от Училищно настоятелство на ОДК-Ямбол и Общински детски комплекс-Ямбол

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ от Училищно настоятелство на ОДК-Ямбол и Общински детски комплекс-Ямбол



1. Записването на деца за Лятната ваканционна програма започва от
22 май 2017 г., 9:00 часа, като се попълва Заявление за записване.
2. В заявлението всеки родител посочва до 5 седмици /25 работни дни/, през които детето ще посещава заниманията – последователно или ръзпокъсано през месеците юни, юли и август. Това се прави, за да могат да се обхванат повече желаещи деца и за да се ползва оптимално капацитета на учебната база, която е 26 деца при двама дежурни учители.
3. Всички деца-участници в клубовете, школите и формациите на ОДК-Ямбол през учебната 2016/2017 г. се приемат с предимство. За тях също важи т. 2 – 5 седмици.
4. От 21 юни 2017 г. в 8:30 часа стартира Лятната ваканционна програма, която се предоставя на децата и родителите. Ваканционната програма приключва на 25 август 2017 г.
5. При първо посещение на детето, трябва да се представят копие от акта му за раждане и медицинска бележка от личния лекар, че детето няма здравословни проблеми. Извършва се Инструктаж по безопасност на детето и родителя.
6. Доброволната парична вноска е в размер на 4.00 лева /Решение 1 от Протокол № 6 от заседание на Съвета на настоятелите/Управителен съвет на Сдружение „Училищно настоятелство на ОДК-Ямбол“/ и се заплаща в началото на присъствения период. Тя не се губи, ако детето е заплатило, но не е присъствало и се ползва за следващ период до 25.08.2017 г.
7. Средствата от доброволната парична вноска се използват за закупуване на учебни, канцеларски, спортни материали и консумативи, познаватени и спортни игри, награди и материали за организираните прояви с децата, възнаграждения на лектори и педагози, за плодове и др.
8. Списък с първите участници в Програмата ще бъде поместен до 19 юни 2017 г. на информационно табло в сградата на ОДК и на сайта на ОДК: www.odk-yambol.org

















Designed by ATKOM EOOD