Logo
Извънучилищните дейности - доброволен избор в свободното време.
НОВИНИ

Състезание по информационни технологии „Ямбол – влез в историята“ - класиране

Състезание по информационни технологии „Ямбол – влез в историята“ - класиранеНа 18 декември 2020 година, в ОДК-Ямбол се извърши оценяване на презентациите, на участниците в състезанието по информационни технологии „Ямбол – влез в историята“. Ученици от 5 до 10 клас имаха възможност да избират тема между предложените от екипа на ОДК-Ямбол теми за ямболските училища ПГЗ „Христо Ботев“ и ПТГ „Иван Райнов“, забележителните сгради на Църквата „Света Троица“ и Художествената галерия „Жорж Папазов“. Бяха включени и теми за традиционните за района обичаи коледуване и лазаруване. В ОДК-Ямбол постъпиха 15 презентации на ученици от училища в Област Ямбол и от ученичка от град Каварна.
Комисия от специалисти: Петя Деновска – ст. експерт по математика и нформатика в РУО – Ямбол - председател, членове: Росица Шевкенова-Пехливанова – ръководител по направление ИКТ в ПГ ХТТ - Ямбол и Катя Стоянова – учител по информационни технологии в ОДК-Ямбол, оцени постъпилите проекта.
Класирането беше следното:
Възрастова група 5 - 7 клас:
І място: Есил Демирова, 5 клас
ОУ „Йордан Йовков“, гр. Каварна;
ІІ място: Даная Великова, 5 клас
СУ „П.К.Яворов“, гр. Стралджа;
III място: Александрина Сталева, 5 клас
ОУ „П. Р. Славейков“, гр. Ямбол.

Възрастова група 8 - 10 клас:
I място: Йорданка Генкова, 10 клас
ГСАГД „Кольо Фичето“, гр. Ямбол;
ІІ място: Венелина Христова, 10 клас
ГСАГД „Кольо Фичето“, гр. Ямбол;
ІІІ място: София Петкова, 8 клас
ЕГ „Васил Карагьозов“, гр. Ямбол.

След 12 януари 2021 г. отличените участници могат да получат своите награди в сградата на Общински детски комплекс-Ямбол, на адрес: ул. "Търговска" 27.

Designed by ATKOM EOOD