Logo
Извънучилищните дейности - доброволен избор в свободното време.
ПОСТИЖЕНИЯ И ИЗЯВИ

Награди за постижения през учебната 2015/2016 година.

Награди за постижения през учебната 2015/2016 година.



През учебната 2015/2016 година участници от извънучилищните педагогически форми на ОДК участваха в международни, национални и регионални конкурси и фестивали. И завоюваха престижни места. Директорът на Детския комплекс връчи грамоти и предметни награди на отличените ученици и извънучилищни педагогически форми.

1. Школа “Седмоцвет“- приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за Второ място и статуетка в Национална изложба – конкурс „Св. Трифон Зарезан“ 2016 г., гр. Сунгурларе.
2. Елица Иванова Иванова – VІІ клас от школа „Седмоцвет” – приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за Второ място и медал в Национална изложба – конкурс „Св. Трифон Зарезан“ 2016 г., гр. Сунгурларе.
3. Цветомир Иванов Иванов – ХІ клас от школа “Седмоцвет“ - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за Трето място и статуетка в Национална изложба – конкурс „Св. Трифон Зарезан“ 2016 г., гр.Сунгурларе.
4. Вокално студио „Усмивки“ с ръководител Виолета Величкова за Първо място в ХІ Национален конкурс за поп, рок, джаз и народно пеене „Диана глас“ – гр.Ямбол, Второ място от Ученическия фестивал „Песни России“ 2016 г. – гр. Ямбол.
5. Полина Станиславова Митева – ХІІ клас от студио за поп пеене с ръководител Паулина Чорбаджийска за Първо място в дует от Национален фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце – НД "Русофили“ – гр. Ямбол, Второ място от ХІ Национален конкурс за поп, рок, джаз и народно пеене „Диана глас“ – гр. Ямбол и за завършване на средно образование.
6. Изабел Петрова Стойкова – ІХ клас от студио за поп пеене с ръководител Паулина Чорбаджийска за Първо място в дует от Национален фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце – НД "Русофили“ - гр. Ямбол и включване в концертните прояви на ОДК.
7. Ереджеб Халил Рамадан – ІХ клас от фолклорна група „Зорница“ с ръководител Нанка Колева за Трета награда от Национален фолклорен ученически фестивал „Родило се преродило“ на Министерство на културата и Община Ямбол, Второ място от Национален детски фолклорен събор „Върбова свирка свири“ – гр. Болярово.
8. Мартина Атанасова Атанасова - ІV клас от студио за литература и фолклор с ръководител Станка Вълева, за поощрение от Национален конкурс за поезия „Водата – извор на живот“ - гр. Бургас.
9. Цветомира Колева Колева – Х клас от фолклорна група „Зорница“ с ръководител Нанка Колева за поощрение от Национален детски фолклорен събор „Върбова свирка свири“ - гр. Болярово.
10. Атина Йоанова Божилова – V клас от студио за поп пеене с ръководител Паулина Чорбаджийска за специална грамота от Дванадесети национален конкурс „Златна есен–плодовете на есента“ – гр. Севлиево, Второ място от ХІ Национален конкурс за поп, рок, джаз и народно пеене „Диана глас“ – гр. Ямбол, Трето място от Ученическия фестивал „Песни России“ 2016 г. – гр. Ямбол и за активно участие в концертите на ОДК като поп изпълнител и пианистка от школата по пиано.
11. Ивет Пенева Николова – ІІ клас от школата по китара с ръководител Стойко Димитров за класиране на Първо място в Международен фестивал за деца, изпълнители на китара от Испанското посолство в България, за напредък в овладяването на инструмента и участие в концертите на ОДК.
12. Даниела Иванова Иванова – V клас от школа „Седмоцвет” - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за поощрение от Световен конкурс за детска рисунка – гр. Банско 2015 г. с подкрепата на МОН.
13. Надежда Христова Новачева – ІІІ клас от школа „Седмоцвет” - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за Втора награда от Национален конкурс за изобразително изкуство „Моето Аз“ – Община Тунджа, с. Роза.
14. Студио за модерен балет „Кала“ – І възр. група – 5-9 г. с ръководител Таня Николова за Първо място от Регионален танцов фестивал „Ехо над Тунджа“ – гр. Ямбол.
15. Студио за модерен балет „Кала“ – ІІ възр. група – 10-14 г. с ръководител Таня Николова за Първо място от Регионален танцов фестивал „Ехо над Тунджа“- гр. Ямбол.
16. Студио за модерен балет „Кала“ – ІІІ възр. група – 15-25 г. с ръководител Таня Николова за Първо място от Регионален танцов фестивал „Ехо над Тунджа“ – гр. Ямбол.
17. Станислав Стоянов Господинов – ІХ клас от Студио за модерен балет „Кала“ с ръководител Таня Николова за Първо място соло „Брейк“ от Регионален танцов фестивал „Ехо над Тунджа“ – гр. Ямбол.
18. Лейла Елвир Ходжич – І клас от студио за поп пеене с ръководител Паулина Чорбаджийска за Второ място от Ученическия фестивал „Песни России“ 2016 г. – гр. Ямбол и активно включване в концертите на ОДК.
19. Лиляна Здравкова Йорданова – І клас от студио за поп пеене с ръководител Паулина Чорбаджийска за Трето място от Ученическия фестивал „Песни России“ 2016 г. – гр. Ямбол и активно включване в концертите на ОДК.
20. Габриела Павлова Захариева - І клас от студио за поп пеене с ръководител Паулина Чорбаджийска за Трето място от Ученическия фестивал „Песни России“ 2016 г. – гр. Ямбол и активно включване в концертите на ОДК.
21. Дара Ганчева Ганева – ІV клас от студио за литература и фолклор с ръководител Станка Вълева за Първо място от литературен конкурс „Да опазим планетата чиста“ с подкрепата на Община „Тунджа“ и Община Ямбол.
22. Милица Живкова Петрова – ХІІ клас от клуб по фотография с ръководител Жана Парушева за активно участие през годините в изложбите и конкурсите на клуба по фотография и завършване на средно образование.
23. Йорданка Драганова Драганова – ХІІ клас от Студио за модерен балет „Кала“ с ръководител Таня Николова за активно участие и творческо вдъхновение през годините и по случай завършване на средно образование.
24. Галина Йорданова Петкова – ХІ клас от Студио за модерен балет „Кала“ с ръководител Таня Николова за активно участие и творческо вдъхновение през годините.
25. Иван Златев Златев – Х клас от школа по китара с ръководител Стойко Димитров за значителен напредък в овладяването на инструмента, творческо вдъхновение и включване в концертите на ОДК.
26. Клаудия Василева Шейтанова – ІХ клас от клуб по фотография с ръководител Жана Парушева и вокално студио „Усмивки“ с ръководител Виолета Величкова за активно включване в дейностите на ОДК като млад музикант и фотограф.
27. Павлина Станиславова Стоянова – V клас от школа по пиано с ръководител Виолета Величкова за активно участие в дейностите на ОДК, концертни програми, празници, тържества.
28. Ник Николаев Мирчев - І клас от школа по пиано с ръководител Виолета Величкова за отлично представяне в конкурс „Звезди в пелени“, в концертни програми и дейности на ОДК.
29. Майкал Десимиров Цанов – ІV клас от школа по пиано с ръководител Виолета Величкова за активно участие във всички концертни програми и дейности на ОДК.
30. Мария Стефанова Стоянова – ІХ клас от школа по пиано с ръководител Виолета Величкова за напредък в овладяването на инструмента пиано, за проявено постоянство и старание в студиото по моден дизайн и компютърния клуб на ОДК.
31. Студио „Театър и слово“ с ръководител Татяна Атанасова за участия в литературни конкурси, рецитали, творчески срещи и дискусии през учебната година.
32. Лиляна Митрева Митрева – І клас от школа „Седмоцвет” - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за активно участие в конкурси и учебната дейност в ОДК.
33. Павел Христов Колев – ІV клас от школа „Седмоцвет” - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за активно участие в конкурси и учебната дейност в ОДК.
34. Ивена Миленова Христова – ІІІ клас от школа „Седмоцвет” - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за активно участие в конкурси и учебната дейност в ОДК.
35. Александра Пепина Танева – VІІІ клас от школа „Седмоцвет” - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за активно участие в конкурси и учебната дейност в ОДК.
36. Йоанна Николаева Петрова – Х клас от школа „Седмоцвет” - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова за активно участие в конкурси и учебната дейност в ОДК.
37. Белла Евгениева Плочева - ПДГ от школа „Седмоцвет” - приложно и изобразително изкуство с ръководител Ваня Христова като най-малък и активен участник в дейностите на школата през учебната година.

















Designed by ATKOM EOOD